21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei adolescente, accidentate pe trecerea de pietoni de un şofer drogat

Trei adolescente, accidentate pe trecerea de pietoni de un şofer drogat

Trei adolescente care traversau strada pe trecerea de pietoni au fost accidentate de un bărbat din Galaţi care consumase cocaină, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel la 112 că pe strada Milcov din municipiul Galaţi a avut loc un accident rutier, în urma căruia au fost accidentate trei persoane.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov a surprins şi accidentat trei minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galaţi, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma acestui eveniment, două dintre minore au suferit leziuni şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Galaţi.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive – cocaină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS