12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn vâlcean a rămas pe drumuri din cauza unui trăznet

Un vâlcean a rămas pe drumuri din cauza unui trăznet

Un vâlcean a rămas pe drumuri din cauza unui trăznet, care i-a lovit, în această dimineaţă, gospodăria din localitatea Roșiile, sat Romanești.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost intervenit la faţa locului.
Flăcările s-au declanșat la o casă, iar din cauza distanței foarte mici existentă între aceasta și anexe, s-au propagat cu repeziciune la întreaga gospodărie. Pentru salvarea gospodăriei, la fața locului au acționat trei echipaje de stingere.

Până la lichidarea incendiului, au ars:

  • structura din lemn a locuinței în suprafață de aproximativ 120 mp.;
  • un fânar construit din cărămidă și suprastructură din lemn, cu acoperiș din lemn și învelitoare din placi de azbociment, în suprafață de aprox. 40 mp;
  • două anexe;
  • un alt fânar construit din cărămidă cu învelitoare din tablă în suprafață de aprox. 80 mp..

După aproximativ două ore, de la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul a fost stins. Din fericire nu a fost nimeni rănit.
Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că, incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unei descărcări electrice din atmosferă (trăsnet), în urma instabilității atmosferice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS