10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reținut după ce a tâlhărit un taximetrist

Craiovean reținut după ce a tâlhărit un taximetrist

Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost reținut de polițiștii Secției nr.6.

Polițiștii Secției nr.6 Craiova au fost sesizați, ieri, de un tânăr de 26 de ani, din municipiu, că, ar fi fost tâlhărit de persoane necunoscute.

În fapt, tânărul, în calitate de taximetrist, ar fi preluat o persoană necunoscută de pe bulevardul 1 Mai și a transportat-o pe strada Dorobanților, din municipiul Craiova. Aici, prin amenințarea cu un cuțit, persoana necunoscută l-ar fi deposedat pe tânăr de suma de 600 de lei, un telefon mobil și o pereche de ochelari.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției nr.6 Poliție Craiova, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei, bunurile fiind recuperate și restituite persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS