34.5 C
Craiova
marți, 16 august, 2022
Știri de ultima orăEvenimentTrei tineri din Târgu Jiu, reținuți pentru tâlhărie și infracțiuni informatice

Trei tineri din Târgu Jiu, reținuți pentru tâlhărie și infracțiuni informatice

Trei tineri din Târgu Jiu, reținuți pentru tâlhărie și infracțiuni informatice. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Gorj efectuează cercetări față de trei tineri, de 17 ani, toți din municipiul Târgu Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Cei trei tineri au  fost introduși duminică în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Gorj. Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată pe 25 iunie de către un tânăr de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că, la aceeași dată, în timp ce se afla pe strada 22 Decembrie 1989, din aceeași localitate, a fost abordat de trei tineri a căror identitate nu o cunoaște, unul dintre aceștia imobilizându-l, iar ceilalți i-au smuls un lănțișor de aur de la gât și un telefon mobil pe care îl avea în mână. 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei trei tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. În cursul acestei zile, cei trei tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a acestora și recuperării prejudiciului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS