17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr de 21 de ani, arestat pentru violarea unei femei de 81 de ani

Tânăr de 21 de ani, arestat pentru violarea unei femei de 81 de ani

Judecătorii din Filiaşi au dispus arestarea unui tânăr de 21 de ani, din comuna Secu, acuzat de violare de domiciliu şi viol. Poliţiştii susţin că, în seara zilei de 26 iunie, suspectul a intrat în locuinţa unei femei de 81 de ani şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale.

Potrivit oamenilor legii, femeia de 81 de ani a sesizat faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol.

„La data de 27 iunie, orele 14.00, poliţiştii Secţiei Rurale Filiaşi au fost sesizaţi de o femeie de 81 de ani, din comuna Secu, cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunii de viol.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în seara zilei de 25 iunie, un tânăr de 21 de ani, din comuna Secu, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale. În urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei nr.15 Poliţie Rurală Filiaşi, la data de 27 iunie, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu”, au precizat poliţiştii doljen.

Arestat preventiv pentru violare de domiciliu şi viol

Marţi, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, inculpatul a fost dus la Judecătoria Filiaşi cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus artestarea incukpatului pe o perioadă de 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Filiaşi, judeţul Dolj, cu privire la inculpatul V.V., în prezent deţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, cercetat în dosarul penal nr. 535/P/2022, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului V.V. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 28.06.2022 şi până la data de 27.07.2022, inclusiv”, a dispus instanţa.

Hotărârea Judecătoriei Filiaşi nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS