27.9 C
Craiova
miercuri, 10 august, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljDoi şoferi, depistaţi conducând drogaţi în Craiova

Doi şoferi, depistaţi conducând drogaţi în Craiova

Poliţiştii doljeni au întocmit dosare penale pe numele a doi tineri de 24 şi 33 de ani, depistaţi conducând sub influenţa substanţelor psihoactive. Tânărul de 24 de ani, care era şi băut, a refuzat recoltarea de probe biologice.

Potrivit oamenilor legii, cei doi au fost depistaţi conducând sub influența substanțelor psihoactive în cursul zilei de sâmbătă, în Craiova

„La data de 25 iunie, polițiștii Secției 5 Craiova au oprit pentru control un tânăr de 24 de ani, din comuna Întorsura, care conducea un autoturism pe strada Constantin Brâncoveanu din municipiul Craiova. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică și era agitat a fost condus la Biroul Rutier Craiova, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tânărul a fost testat de polițiști cu aparatul Drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de opiacee, acesta refuzând să-i fie prelevate mostre biologice”, au precizat poliţiştii doljeni.

Încă un şofer drogat la volan

Tot sâmbătă, oamenii legii au despistat un bîrbat de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care se afla sub infuenţa substanţelor psihoactive.

„La data de 25 iunie, polițiștii Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova. Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul Drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de opiacee, acesta fiind condus la o unitate medicală fiindu-i prelevate mostre biologice”, au mai susţinut oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că primul şofer este cercetat pentru refuzul recoltării de probe biolgice, iar al doilea pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS