10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentNu și-a lăsat soția în pace și a fost arestat

Nu și-a lăsat soția în pace și a fost arestat

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Măceșu de Jos, bănuit de încălcarea ordinului de protecție, a fost arestat preventiv

La data de 24 iunie a.c., polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de o femeie din comuna Măceșu de Jos, cu privire la faptul că, soțul său, de 48 de ani, nu ar fi respectat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în cursul zilei de 24 iunie a.c., bărbatul ar fi pătruns în curtea soacrei sale, din comuna Măceșu de Jos, unde locuiește fără forme legale soția acestuia, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, acesta având obligația de a nu a apropia de soția sa la o distanță mai mică de 50 de metri.De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o pe soție.

Dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție, violare de domiciliu și violență în familie, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

Totodată, în cursul zilei de 24 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

La data de 24 iunie a.c., ora 11.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Filiași au depistat un tânăr de 21 de ani, din orașul Filiași, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în orașul Filiași.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS