25.6 C
Craiova
sâmbătă, 13 august, 2022
Știri de ultima orăEvenimentCopil mort după ce tatăl care trebuia să îl lase la creșă l-a uitat în mașină

Copil mort după ce tatăl care trebuia să îl lase la creșă l-a uitat în mașină

Un copilaș de 14 luni a murit în Franţa, după ce tatăl a uitat pur și simplu de el. Bărbatul trebuia să îl lase la creșă, însă a omis acest lucru și l-a lăsat pe copil în mașina parcată la locul de muncă.

Micuțul a fost găsit 10 ore mai târziu, când mama, care trebuia să ia copilul de la creșă, a dat alerta când acesta nu a fost găsit.

Bărbatul a uitat să lase copilul la creşă și s-a dus direct la muncă

Deocamdată nu se cunosct toate circumstanțele dramei care au dus la moatea copilului. Potrivit procuroarei Sylvie Canovas-Lagarde din Saint-Nazaire, Franța, tatăl trebuia să lase bebelușul la creșă în jurul orei 8.30 dimineața, înainte de a-și prelua postul la spital, unde este îngrijitor. Însă bărbatul a uitat acest lucru și s-a dus direct la muncă, unde și-a parcat mașina și și-a început lucrul, scrie Le Parisien.

Băiețelul a rămas în căldură ore întregi

În tot acest timp, în spate, pe scaunul mașinii, băiețelul care probabil adormise a rămas în căldură ore întregi, înainte de a muri. Seara, mama lui, și ea îngrijitoare, s-a dus la creșă să-l ia. Evident, cel mic nu era acolo. Panicată, femeia și-a sunat soțul să îl întrebe ce s-a întâmplat. Când au sosit ajutoarele la fața locului, în jurul orei 18.30, pentru copilaș era prea târziu. Ancheta în acest caz continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS