10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMinor înjunghiat în apropierea Sălii Polivalente. Agresorul nu a fost prins

Minor înjunghiat în apropierea Sălii Polivalente. Agresorul nu a fost prins

Un tânăr de 14 ani a fost atacat şi înjunghiat de un minor, tot de 14 ani, în urma unei altercaţii izbucnite luni după-amiaza, în apropierea Sălii Polivalente din Craiova. Agresorul a fugit, iar până ieri nu fusese prins de poliţişti. Cei doi minori ar fi colegi la un club de box.

Potrivit oamenilor legii, băiatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova.
„În jurul orelor 17.20, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, în zona Salii Polivalente din Craiova, un minor de 14 ani, din localitate, ar fi fost înjunghiat.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit ca minorul, în timp ce se afla în zona Sălii Polivalente, ar fi fost înțepat în zona omoplatului stang cu un obiect tăietor-înțepător, de către un alt minor, tot de 14 ani, din Craiova. Acesta din urmă a părăsit zona, plecând într-o direcție necunoscută. Minorului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
Poliţiştii au mai precizat că a fost întocmit un dosar pentru lovire sau alte violențe şi se continuă cercetările pentru depistarea agresorului. Potrivit unor surse judiciare, agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS