12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat fără permis, urmărit de poliţişti pe DN 6

Bărbat fără permis, urmărit de poliţişti pe DN 6

Un bărbat de 37 de ani este cercetat pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă, după ce a refuzat să oprească la semalul poliţiştilor şi s-a oprit într-un gard. Potrivit oamenilor legii, maşina condusă de bărbat a fost urmărită aproximativ 25 km, pe DN 6, între localităţile Dăneasa şi Mihăeşti, Olt.

Potrivit oamenilor legii, şoferul a refuzat să oprească la semnalul agenţilor de poliţie.

„În noaptea de 20/21 iunie, în jurul orei 01.30, polițiștii Secției Rurale Dăneasa, în timp ce desfășurau activități specifice, în comuna Dăneasa, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care și-a continuat deplasarea, fără a opri.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia prin comuna Dăneasa și Radomirești, pe Drumul Național 6 – European 70, unde, după aproximativ 25 de kilometri, în comuna Mihaești, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard și cu o casă nelocuită”, au precizat poliţiştii din Olt.

Cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni

Ulterior, șoferul autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat de 37 de ani, din Slatina, care nu are permis de conducere. Bărbatul, care era singur în autoturism, a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În urma accidentului, bărbatul de 37 de ani a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge. Polițiștii au mai explicat că pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS