11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAutoturism în flăcări, în urma unui accident

Autoturism în flăcări, în urma unui accident

UPDATE: După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani, ar fi încercat să evite un câine şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Ulterior, autoturismul a luat foc şi a ars în totalitate. La spital a fost transportată o minoră de 11 ani, pasageră în autoturism.

O persoană a fost rănită în urma unui accident grav, produs în urmă cu puţin timp, în comuna doljeană Podari. Potrivit pompierilor doljeni, un autoturism a luat foc în urma impactului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, pompierii intervin cu o autospecială şi un echipaj de prim ajutor. Serviciul de Ambulanţă Dolj a trimis o ambulanţă la locul accidentului.

„Accident rutier, un autoturism implicat, în localitatea Podari. În urma impactului, autoturismul a luat foc. În autoturism se aflau două persoane, care s-au autoevacuat. Se intervine cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi o ambulanţă SAJ. Cele doua victime sunt coonştiente şi cooperante”, au precizat pompierii doljeni.

La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la autoturism şi la cultura de grâu din apropiere. Pompierii au mai precizat că o persoană va fi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii doljeni au precizat că vor oferi mai multe amănunte în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS