19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMedic rezident, acuzat că ar fi agresat sexual un băiat

Medic rezident, acuzat că ar fi agresat sexual un băiat

Un medic rezident din Turda, care profesează la un spital din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală. Victima acestuia este un băiat de 12 ani.

Medicul a făcut contestație la această decizie, care se judecă la Tribunalul Târgu Mureș, vineri, 17 iunie 2022, informează Turda News.

„În baza art. 226 alin. 1 Cod Procedură Penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, şi raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prevîzute şi pedepsite de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală”, se arată în sentință.

Medicul rezident a absolvit UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2021

Medicul rezident a absolvit UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2021 și a fost vicepreședinte pe Relații Interne la Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, Project Coordinator CORD și cenzor la aceeași organizație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS