7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDosar penal pentru șoferița care a omorât patru oameni la Iași

Dosar penal pentru șoferița care a omorât patru oameni la Iași

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi a informat că a fost întocmit dosar penal pe numele femeii care în cursul nopţii de joi spre vineri a accidentat mortal patru angajaţi ai SC Citadin SA, şi a rănit grav alţi patru muncitori ai societăţii.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă şi două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani şi o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cercetările sunt continuate”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iaşi.

În urma impactului, un inginer şi trei muncitori au murit pe loc

Femeia, care a provocat accidentul mortal din Păcurari, se numeşte Adina Iuliana Ghervase, are 38 de ani, şi locuieşte în Valea Lupului. Aceasta se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo şi circula cu viteză dinspre capăt Păcurari către Fundaţie. 

Șoferița are doi băieți. Unul de 13 ani, din prima căsătorie, și unul de 4 ani, cu actualul concubin. Cei doi minori au fost preluați în grijă, în această dimineață, de fostul soț.

Adina Iuliana Ghervase
Adina Iuliana Ghervase

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Situaţii de Urgenţă la ora 1,00, la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat că a avut loc un accident rutier pe şoseaua Păcurari din Iaşi, în urma căruia mai multe victime au fost surprinse sub un autoturism al companiei.

Directorul SC Citadin SA, Marius Ionescu, a declarat că echipa tocmai ajunsese în acel loc pentru a repara un grătar de scurgere în partea carosabilă.

În urma impactului, un inginer şi trei muncitori au murit pe loc. Ceilalţi patru muncitori au fost transportaţi în stare gravă la spital, prognosticul fiind extrem de rezervat în cazul unuia dintre ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS