5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr bănuit de încălcarea ordinului de protecţie, reţinut

Dolj: Tânăr bănuit de încălcarea ordinului de protecţie, reţinut

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Pleniţa, bănuit de comiterea infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul, în dimineaţa zilei de 15 iunie a.c., ar fi intrat în curtea locuinţei fostei sale concubine, o adolescentă de 15 ani, din comuna Radovan, deşi faţă de acesta instanţa de judecată emisese un ordin de protecţie.

Tânărul este cercetat de poliţişti într-un dosar penal întocmit la data de 26 mai, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Pe 22 mai, tânărul ar fi agresat-o fizic pe adolescenta de 15 ani. Pe numele lui a fost emis de către instanţa de judecată un ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni, prin care tânărul avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 100 de metri faţă de adolescentă şi de locuinţa acesteia.

Ieri, tânărul a fost depistat de poliţişti în faţa curţii locuinţei adolescentei şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS