14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean acuzat că a atacat o femeie şi i-a furat telefonul, în arest

Craiovean acuzat că a atacat o femeie şi i-a furat telefonul, în arest

Judecătoria Craiova a prelungit mandatul de arestare emis în aprilie, pe numele unui tânăr de 23 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Porivit oamenilor legii, suspectul ar fi lovit în cap o femeie de 45 de ani şi i-ar fi furat telefonul mobil. Incidentul a avut loc pe data de 9 aprilie, pe strada Mihail Moxa din Craiova.

Poliţiştii doljeni au precizat că suspectul a depistat într-un taxi, la scurt timp după comiterea faptei.

„Polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 45 de ani, Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Mihail Moxa din Craiova, ar fi fost lovită în zona capului de un bărbat care ar fi fost deposedat-o de telefonul mobil, după care a plecat într-o direcție necunoscută. În zona indicată, s-au deplasat imediat polițiștii, care. pe baza detaliilor oferite de persoana vătămată, au desfășurat activități de căutare a personei bănuite de comiterea faptei.

La scurt timp, în baza unei informații obținute, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Nanterre, un autoturism destinat transportului de persoane, în care a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Craiova. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri”, au precizat oamenii legii.

Deferit justiţiei pentru tâlhărie

Poliţiştii au mai precizat că telefonul a fost recuperat şi restituit victimei. Pe numele tânărului de 23 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Pe data de 10 aprilie, suspectul a fost reţinut arestat preventiv pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost prelungit de instanţă de două ori, ultima dată pe 2 iunie. Hotărârea Judecătoriei Craiova a fost contestată de inculpat la Tribunalul Dolj. Marţi, pe 14 iunie, instanţă i-a respins contestaţia.

Între timp, pe 31 mai, tânărul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi a intrat în procedură de cameră preliminară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS