22.9 C
Craiova
marți, 9 august, 2022
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Incendiu într-un bloc din Arad. Cinci persoane au ajuns la spital

(VIDEO) Incendiu într-un bloc din Arad. Cinci persoane au ajuns la spital

-

Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incendiu care a izbucnit, azi noapte, într-un bloc din municipiul Arad. 5 dintre victime au fost transportate la spital.

Incendiul a pornit într-o garsonieră de la etajul II al unui bloc de pe strada Predeal, existând mari degajări de fum care au impus evacuarea locatarilor.


„S-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Arad cu doua autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, două ambulanţe tip SMURD, una tip C şi una tip B cât şi un echipaj medical SAJ. După efectuarea recunoaşterii, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta într-o garsonieră iar blocul era inundat cu fum. S-a acţionat în paralel pentru lichidarea incendiului cât şi pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuate 60 – 65 de persoane, zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre acestea fiind transportate la spital”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Cauzele incendiului sunt investigate.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, două ambulanţe tip SMURD, una tip C şi una tip B, cât şi un echipaj medical SAJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Copilă de 5 ani, agresată sexual de un bărbat...

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au dispus arestarea unui craiovean de 71 de ani, acuzat de agresiune sexuală în formă continuată. Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi agresat sexual de două ori o minoră de 5 ani, care era la joacă în zona Esplanada din cartierul Craioviţa Nouă.

ȘTIRI GdS