16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Incendiu într-un bloc din Arad. Cinci persoane au ajuns la spital

(VIDEO) Incendiu într-un bloc din Arad. Cinci persoane au ajuns la spital

-

Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incendiu care a izbucnit, azi noapte, într-un bloc din municipiul Arad. 5 dintre victime au fost transportate la spital.

Incendiul a pornit într-o garsonieră de la etajul II al unui bloc de pe strada Predeal, existând mari degajări de fum care au impus evacuarea locatarilor.


„S-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Arad cu doua autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, două ambulanţe tip SMURD, una tip C şi una tip B cât şi un echipaj medical SAJ. După efectuarea recunoaşterii, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta într-o garsonieră iar blocul era inundat cu fum. S-a acţionat în paralel pentru lichidarea incendiului cât şi pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuate 60 – 65 de persoane, zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre acestea fiind transportate la spital”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Cauzele incendiului sunt investigate.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, două ambulanţe tip SMURD, una tip C şi una tip B, cât şi un echipaj medical SAJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS