7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFamilie atacată cu coase, topoare şi bâte

Familie atacată cu coase, topoare şi bâte

Un scandal violent a izbucnit într-o comună din județul Suceava, unde mai mulţi indivizi înarmaţi cu bâte şi coase au năvălit în locuinţa unei familii. Cei cinci atacatori ar fi vrut să se răzbune pe o femeie, care ar fi fost în trecut iubita unuia dintre ei.

După ce au ameninţat-o şi au distrus mai multe geamuri, indivizii au fugit. Au fost însă prinşi de poliţişti şi reţinuţi., conform stirileprotv.ro.

Întreaga scenă, surprinsă de o cameră video

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră video. În imagini se vede cum atacatorii intră înarmaţi în curte, unul câte unul.

Un copil de pe stradă se opreşte şi asistă la scandalul violent, în care indivizii se întorc de mai multe ori, furioşi, spre locuinţă, iar o femeie ţipă după ajutor. În cele din urmă, atacatorii au fugit de la locul faptei, iar victima, o femeie de 27 de ani, a sunat imediat la poliţie.

Fostul concubin al femeii a adresat ameninţări cu acte de violenţă

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi ulterior au stabilit faptul că fostul concubin al femeii a fost cel care, împreună cu alţi prieteni, a pătruns în curtea femeii, a adresat ameninţări cu acte de violenţă a acesteia şi a distrus şi două ferestre ale locuinţei“, a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţiştii i-au identificat pe bărbaţi şi i-au dus pe rând la sediul IPJ Suceava, pentru a fi audiaţi.

„Poliţiştii au dispus măsura reţinerii celor cinci persoane cu vârste cuprinse între 17-42 de ani care au făcut ameninţări şi au provocat distrugeri locuinţei respective“, a mai declarat Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu şi ameninţare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS