10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn elicopter militar s-a prăbuşit în California

Un elicopter militar s-a prăbuşit în California

Un elicopter al Marinei s-a prăbușit în Imperial, California, joi seară, la mai puțin de 48 de ore după ce o aeronavă s-a prăbușit la 35 km de frontiera mexicană, potrivit autorităților.

Un reprezentant al Departamentului de Pompieri din Imperial County a declarat că au fost chemați la 5:43 p.m. pe Autostrada 78 de lângă Palo Verde pentru un accident aviatic.
La fața locului s-a deplasat și personal militar, a spus el.

„Pot confirma că un elicopter al Marinei SUA s-a prăbușit astăzi pe un poligon de antrenament în apropiere de El Centro, California. Conform rapoartelor noastre inițiale, toți cei patru membri ai echipajului aerian de la bord au supraviețuit accidentului”, potrivit unei declarații a Cmdr. Zach Harrell, ofițer de presă al Forțelor Aeriene Navale.

Unul dintre membrii echipajului a suferit un traumatism care nu-i pune viața în pericol și a fost transportat la un spital local, potrivit www.latimes.com.

Miercuri, un aparat de tip MV-22B Osprey care participa la o misiune de antrenament s-a prăbuşit în sudul Californiei, în apropiere de Glamis, la 35 km de frontiera mexicană. Toţi cei cinci puşcaşi marini aflaţi la bordul aeronavei şi-au pierdut viaţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS