16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentImpact violent între un autoturism şi un camion, pe Centura de Nord

Impact violent între un autoturism şi un camion, pe Centura de Nord

Trei persoane, printre care un copil de cinci ani, au fost rănite în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe Centura de Nord a Craiovei. Potrivit poliţiştilor doljeni, în accident au fost implicate un autoturism şi un camion, care circulau în aceeaşi direcţie. Autoturismul a fost lovit violent din spate de camion.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că, în urma accidentului, trei persoane au fost rpănite şi transportate la spital.

„În această dimineţă, polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 65 F a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit ca un autotir condus de un bărbat de 58 de ani, din Craiova, pe DN 65 F, din direcţia Balş către Işalniţa, ar fi intrat în coliziune un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, soţia acestuia şi o minoră de 5 ani, toţi din Craiova, pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi şi cooperanţi”, au explicat poliţiştii doljeni.

Aceştia mai spun că cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS