13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO)Florida: O mamă, arestată după ce fiul de doi ani și-a împușcat mortal tatăl

(VIDEO)Florida: O mamă, arestată după ce fiul de doi ani și-a împușcat mortal tatăl

-

O mamă din Florida a fost arestată și trimisă la închisoare pentru mai multe acuzații, după ce fiul ei de doi ani a găsit o armă și şi-a împușcat tatăl, care a murit ulterior la spital, potrivit biroului șerifului din Orange County.
Micuțul a tras cu o armă încărcată care a fost lăsată nesupravegheată de părinţii săi, au anunțat, luni, autorităţile locale, potrivit www.fox35orlando.com.

La sosirea la domiciliul victimei, pe 26 mai, lângă Orlando, polițiștii, care au fost alertați printr-un apel, au descoperit-o pe mama copilului, Marie Ayala, în timp ce-i făcea masaj cardiac soţului ei, Reggie Mabry, lovit de un glonţ.

Inițial, oamenii legii au crezut că bărbatul de 26 de ani, decedat puţin mai târziu la spital, s-a împuşcat, dar cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului le-a spus anchetatorilor că autorul loviturii fatale a fost fratele său de 2 ani, a explicat şeriful comitatului Orange, John Mina, într-o conferinţă de presă.
Un copil de cinci luni se afla și el în casă în momentul împușcăturii, au spus autoritățile.

Șeriful John Mina a declarat reporterilor că arma nu a fost asigurată și că micuţul a luat-o, ceea ce a dus la acuzații împotriva mamei copiilor.
Marie Rose Ayala, de 28 de ani, a fost arestată și trimisă la închisoare pentru ucidere din culpă, deținerea unei arme de foc de către un infractor condamnat, deținerea de muniție de către un infractor condamnat și încălcarea termenului de probațiune.

Șeriful Mina a spus că Ayala și Maybry au fost amândoi infractori condamnați, aflați în probațiune și nu li sa permis să dețină o armă de foc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS