15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞoferiță bătută după ce a lovit un copil care a traversat fără să se asigure

Şoferiță bătută după ce a lovit un copil care a traversat fără să se asigure

Zeci de persoane dintr-un cartier din Baia Mare au tăbărât pe o şoferiţă care a accident un copil ce a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure, informează Emaramures.ro.

Un copil de etnie rromă, în vârstă de şase ani, s-a angajat în traversarea străzii dintre mașinile parcate, fără să se asigure. A fost surprins și accidentat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 31 de ani.

Șoferița a coborât imediat să acorde primul ajutor, în urma accidentului, și a sunat la 112. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a sosit la fața locului, l-a preluat pe copil și l-a transportat conștient la Spitalul Județean de Urgență Maramureș.

Imediat, zeci de localnici, majoritatea de etnie rromă, s-au adunat la locul accidentului și au tăbărât pe șoferiță.

Aceasta s-a refugiat într-un magazin. Autoturismul femeii a fost distrus de rromi. Doar cele opt echipaje ale poliției și trei echipaje ale Jandarmeriei au reușit să îi țină în frâu.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale, iar conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

Polițiștii au constatat faptul că, mai multe persoane, aflate în apropiere, au provocat distrugeri autoturismului implicat în accidentul rutier, după producerea acestuia.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu privind infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment și stabilirea cu exactitate a faptelor.

Părții vătămate i-a fost adus la cunoștință şoferiţei dreptul de a depune plângere penală, în termen legal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS