8.4 C
Craiova
joi, 29 februarie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCadavrul unui bărbat, descoperit într-o groapă cu deșeuri petroliere

Cadavrul unui bărbat, descoperit într-o groapă cu deșeuri petroliere

Cadavrul unui bărbat de 52 de ani a fost descoperit într-o groapă de depozitare a reziduurilor petroliere. Batalul ar aparține Rafinăriei Vega, potrivit unor surse.

„La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 6.00, politiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un angajat al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, într-un batal de reziduri petroliere, din incinta unei rafinării din municipiu se află cadavrul unei persoane”, potrivit unui comunicat al poliției, conform G4Media.ro.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani

Polițiștii și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au extras cadavrul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din orașul Vălenii de Munte.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS