13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi

Incendiu la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi

Alertă la Spitalul Clinic de Copii „Sf. Maria“ din Iași. Un apel la 112 anunța faptul că la etajul 1 al unității medicale s-au înregistrat degajări mari de fum.

La fața locului intervin mai multe autospeciale de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași. Potrivit ISU Iași au fost semnalate degajări de fum la etajul 1 a unității sanitare, conform antena3.ro.

Au fost semnalate degajări de fum la etajul 1 a unității sanitare

„Se deplaseaza mai multe autospeciale de intervenție” – au precizat reprezentanții ISU Iași. Potrivit ISU Iași au fost semnalate degajări de fum la etajul 1 a unității sanitare.

Se pare că fumul provine de la unul dintre etajele superioare ale clădirii

Din primele informații, se pare că fumul provine de la unul dintre etajele superioare ale clădirii, de la o instalaţie electrică. Au fost evacuaţi pacienţi şi medici de la parter şi etajele 1 şi 2. Mai multe echipaje ISU intervin la fața locului.

Este a doua oară într-un an când Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași este cuprins de flăcări. Pe 22 iunie 2021, un incendiul a izbucnit la secţia ATI, iar 30 de persoane au fost evacuate, 12 fiind copii şi şapte aparţinători. Salvatorii au intervenit atunci cu 6 mașini de stingere, 1 autospecială de descarcarare, 2 autospeciale de transport victime multiple, 1 autoscară și 1 cisternă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS