19.5 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu cinci răniţi în judeţul Tulcea

Accident cu cinci răniţi în judeţul Tulcea

Cinci persoane, între care doi minori, au fost rănite, joi după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Tulcea şi în care au fost implicate două maşini, informează ISU Tulcea, citat de News.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi după amiază, pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism implicat într-un accident rutier pe DN 22F la intersecţie cu DJ 229, la ieşirea din localitatea Izvoarele. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere.

“În mai puţin de cinci minute, persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism şi predată echipajelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, trei adulţi şi doi minori. Alte două persoane au refuzat transportul la spital”, a anunţat ISU Tulcea. 

Sursa citată menţionează că apelul la 112 a fost făcut de Adrian Apostol din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, care a ajuns primul la locul accidentului, fiind în trecere prin zonă. 

De asemenea, până la sosirea echipajelor medicale şi de descarcerare, el a acordat primul ajutor victimelor implicate în accident. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS