19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn cioban a dispărut de la o stână din Măceșu de Jos

Un cioban a dispărut de la o stână din Măceșu de Jos

Polițiștii doljeni caută un bărbat de 40 de ani, care a dispărut de pe data de 27 mai, de la o stână din localitatea Măceșu de Jos. Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să sune la 112.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost văzut ultima oară vineri, în jurul orelor 23.00.

”La data de 28 mai, polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de un bărbat din comuna Măceșu de Jos, cu privire la faptul că, la dată de 27 mai, în jurul orelor 23.00, Teacă Florin, îngrijitor de animale, a plecat de la o stână din extravilanul localității Măceșu de Jos și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului : înălţime 1,70 m, aproximativ 70 de kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică. La momentul plecării era îmbrăcat cu o bluză închisă la culoare, pantaloni negri, iar în picioare purta cizme din cauciuc”, au prcizat polițiștii doljeni.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS