8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru lucrători ai SAS, reținuți de procurorii gorjeni

Patru lucrători ai SAS, reținuți de procurorii gorjeni

-

Patru angajați ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au fost reținuți în noaptea de joi spre vineri de procurorii gorjeni.

Mascații au intervenit în data de 20 mai la Novaci, unde un bărbat de 41 de ani ar fi acroșat cu mașina un polițist rutier. În urma intervenției asupra conducătorului auto acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unde a fost operat.

Anchetatorii au stabilit că viața bărbatului a fost pusă în pericol și au început cercetări pentru tentativă de omor și alte fapte. Patru angajați ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj au fost aduși joi la Parchetul Județean, iar după 8 ore de audieri, anchetatorii au decis să îi rețină pentru 24 de ore. Între timp victima, care fusese arestată pentru 30 de zile, a fost pusă sub control judiciar, acuzația fiind de ultraj. Mascații vor fi scoși vineri din arest pentru noi audieri. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS