12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu puternic. Au ars trei case şi o anexă

Incendiu puternic. Au ars trei case şi o anexă

Pompierii au intervenit cu 13 autospeciale pentru stingerea unui incendiu. Trei case şi o anexă gospodărească din Piteşti au ars vineri, informează ISU Argeş, potrivit Agerpres.

„Pompierii argeşeni au fost alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu în municipiul Piteşti, str. General Toma Ghenea. Primele echipaje au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la mai multe construcţii şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor cu 13 autospeciale de stins incendii şi un echipaj SMURD”, precizează ISU Argeş.

Conform sursei citate, intervenţia pompierilor a fost îngreunată de faptul că hidranţii din zona incendiului nu aveau presiunea suficientă.

„Intervenţia a fost una dificilă deoarece hidranţii din zonă nu acopereau necesarul de apă, neavând presiunea suficientă, motiv pentru care a fost nevoie ca autospecialele să se alimenteze de la hidranţi aflaţi la distanţe mai mari de locul evenimentului, iar în acelaşi timp şapte din cele 13 autospeciale de stingere au efectuat alimentarea celorlalte şase, care acţionau la stingerea incendiului. În urma eforturilor depuse de pompieri, flăcările au fost oprite din dezvoltarea la celelalte imobile aflate în imediata apropiere”, anunţă ISU Argeş.

Au ars trei case şi o anexă gospodărească

În incendiu au ars trei case şi o anexă gospodărească, toate cu o suprafaţă totală de aproximativ 800 de metri pătraţi.

Pompierii anunţă că la locul incidentului va rămâne o autospecială pentru a supraveghea zona şi pentru lichidarea eventualele focare care s-ar putea reaprinde. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS