21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânără rănită într-un autoturism răsturnat pe Calea Bucureşti

Tânără rănită într-un autoturism răsturnat pe Calea Bucureşti

O tânără de 24 de ani a fost rănită în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe Calea Bucureşti din Craiova. Potrivit oamenilor legii, în urma impactului dintre două autoturisme, unul s-a răsturnat pe şosea. Victima se afla în autoturismul răsturant.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că în accident au fost implicate două autoturisme. Responsabil ar fi un craiovean de 55 de ani, care nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 29 de ani.

„În dimineața zilei de 24 mai, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Calea București, din municipiul Craiova, la intersecția cu calea de acces către un centru comercial, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Craiova și un tânăr de 29 de ani din comuna Coșoveni.

În urma evenimentului rutier, o tânără de 24 de ani, din comuna Cetate, pasageră în unul dintre autoturisme, a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS