19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentS-au electrocutat după ce au atins cu o scară o linie de înaltă tensiune

S-au electrocutat după ce au atins cu o scară o linie de înaltă tensiune

Două persoane s-au electrocutat, marţi, după ce au atins cu o scară o linie de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici din satul Borleşti, informează ISU Argeş.

Un bărbat de 43 de ani a atins cu scara linia de înaltă tensiune şi s-a electrocutat, iar o a doua persoană a atins apoi scara şi s-a electrocutat, conform Agerpres.

„Un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat în comuna Merişani în cazul unei persoane posibil electrocutată. Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 43 de ani, care a atins cu o scară linia de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici aflată în satul Borleşti. Acesta s-a electrocutat, iar echipajul medical ajuns la faţa locului a început de urgenţă manevrele de resuscitare”, precizează ISU Argeş.

Bărbatul a răspuns manevrelor şi este transportat la spital.

A doua persoană, conştientă

„Alături de acesta, este transportată la spital şi o a doua persoană de sex masculin care s-a electrocutat în momentul în care a avut contact cu scara. Cea de a doua persoană a fost găsită conştientă”, mai informează ISU Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS