16.4 C
Craiova
duminică, 2 octombrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentPrins băut la volan de trei ori în aceeaşi noapte, în arest preventiv

Prins băut la volan de trei ori în aceeaşi noapte, în arest preventiv

Tribunalul Dolj a respins contestaţia formuată de un bărbat de 52 de ani, arestat preventiv pentru comiterea a câte trei infracţiuni de conducere fără permis şi refuzul recoltării de probe biologice. Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 14 spre 15 mai, bărbatul a fost depistat conducând băut de trei ori. De asemenea, bărbatul avea permisul anulat.

Poliţiştii doljeni au explicat că bărbatul a fost depistat conducâd băut în jurul orei 00.30, pe bulevardul Nicolae Romanescu. Oamenii legii nu au reuşit să afle ce alcoolemie avea craioveanul de 52 de ani, pentru că acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

„La data de 15 mai, ora 00.30, patrula formată din polițist din cadrul Secției 2 Craiova şi jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova.
Întrucât acesta prezenta halena alcoolică i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, testare pe care a refuzat-o. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, pe care de asemenea a refuzat-o”, au explicat oamenii legii. Ulterior, poliţiştii au stabilit că bărbatul, care este recidivist, are anulat dreptul de a conduce vehicule.

Prins băut la volan de trei ori în aceeaşi noapte, arestat preventiv

În aceaşi noapte, bărbatul de 52 de ani a fost depistat de alte două conducând băut şi fără permis. A fost depistat tot de poliţiştii de la Secţia 2, tot pe bulevardul Nicolae Romanescu. De fiecare dată a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de mostre biologice. Oamenii legii au mai susţinut că pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar pentru comiterea a câte trei infracţiuni de conducere fără permis şi refuzul recoltării de probe de sânge.

Pe data de 16 mai, inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova. Hotărârea Judecătoriei Craiova a fost contestată de inculpat la Tribunalul Dolj, instanţă care s-a pronunţat vineri, pe 20 mai. Instanţa a respins ca nefondată contestaţia formulată de craioveanul de 52 de ani. Hotărârea Tribunalului Dolj este definitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS