18.3 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentTrei persoane încarcerate în urma unui accident între un microbuz şi o maşină

Trei persoane încarcerate în urma unui accident între un microbuz şi o maşină

Trei persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc în dreptul localităţii Şagu din judeţul Arad, între un microbuz de transport persoane în care se afla doar şoferul şi un autoturism în care se aflau două persoane. În urma coliziunii, cele trei victime au rămas încarcerate, fiind solicitat elicopterul SMURD să preia unul dintre răniţi, scrie News.ro.

Accidentul a avut loc, miercuri, la ieşire din localitatea Şagu din judeţul Arad, pe DN 69. 

”Pe DN 69 Timişoara-Arad, la ieşire din localitatea Şagu, judeţul Arad, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se afla doar şoferul, şi un autoturism. În urma coliziunii, autoturismul a ricoşat într-un copac”, transmite Centrul Infotrafic. 

A intervenit ISU Arad cu o autospecială de descarcerare uşoară.

În sprijin au fost alocate şi două ambulanţe SAJ, iar la faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru preluarea unei victime. 

Pompierii au scos cele trei persoane rănite din autoturisme, fiind vorba despre şoferul microbuzului şi şoferul autoturismului, respectiv un pasager din maşină, şi le-au predat, în viaţă, echipajelor medicale.  

Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecS-ar putea ca o călătorie pe care o faceţi...

ȘTIRI GdS