9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArgeş: Cadavrul unui tânăr bătut şi violat, găsit în râu

Argeş: Cadavrul unui tânăr bătut şi violat, găsit în râu

Un tânăr de 30 de ani, din comuna argeșeană Corbi, dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost găsit fără suflare, ieri, în râul Doamnei.

Tânărul s-a dus la sfârșitul săptămânii trecute vizită la un unchi, în comuna Domnești. Sâmbătă seara a plecat, după ce ar fi primit un telefon. S-a dus la un bar din comună, unde a stat până târziu, iar apoi n-a mai fost de găsit. Tatăl l-a dat dispărut abia luni si tot atunci au început cercetările.

O cameră de supraveghere din centrul comunei l-a surprins pe tânăr împreună cu alți 4 băieți, îndreptându-se spre podul peste râul Doamnei. Surse din cadrul anchetei spun că acolo tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale cu unul dintre ei, un minor de 13 ani. Din primele date, un alt băiat din grup, de 19 ani, s-ar fi înfuriat după ce a fost refuzat și l-a luat la bătaie, după care l-ar fi aruncat în apă.

“Din verificări s-a stabilit că cel în cauză ar fi avut un conflict cu mai multe persoane, cei cu care acesta a avut un conflict au fost identificați și la acest moment se află la sediul poliției, pentru cercetări,” a declarat ag. şef. principal Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Principalul suspect este un cioban de 19 ani din Brașov, potrivit stirileprotv.ro.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Argeș, fac cercetări pentru infracțiunea de omor. Anchetatorii vor stabili care dintre cei 4 tineri au fost implicaţi direct, iar medicii legiști dacă tânărul a fost întâi ucis și apoi aruncat în apă sau dacă a murit înecat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS