6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiovean prins în aceeași noapte de 3 ori băut la volan

(VIDEO) Craiovean prins în aceeași noapte de 3 ori băut la volan

Poliţiştii Secţiei nr.2 Craiova au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 52 de ani, din municipiu, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi trei infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Ieri, la ora 00.30, patrula formată din polițist din cadrul Secției nr.2 Craiova şi jandarm au depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu.

Întrucât acesta prezenta halena alcoolică i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, testare pe care a refuzat-o. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, pe care de asemenea a refuzat-o.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit faptul că, bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice anulat.

Refuz de recoltare probe biologice

În aceeaşi noapte, la ora 04:36, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției nr.2 Poliție Craiova l-a depistat din nou pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu, din municipiul Craiova.

Şi de această dată a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum şi recoltarea de mostre biologice.

În dimineaţa zilei de 15 mai, ora 6.20, o a treia patrulă din cadrul Secției nr.2 Poliție Craiova l-a depistat iarăşi pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu, din municipiul Craiova.

Şi în această situaţie, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum şi recoltarea de mostre biologice.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi trei infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS