24.5 C
Craiova
joi, 26 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentCinci răniți în urma unui accident în județul Tulcea

Cinci răniți în urma unui accident în județul Tulcea

Un grav accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, iar cinci persoane au fost rănite, a avut loc, sâmbătă, în judeţul Tulcea. Trei dintre victime, printre care şi un copil de cinci ani, sunt cetăţeni ucraineni. O femeie rănită a fost preluată de elicopterul SMURD, scrie News.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii din cadrul Detaşamentului Tulcea au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, la ieşirea din localitatea Izvoarele, la intersecţia DN 22F cu DJ 229.

La faţa locului au fost direcţionate un echipaj de descarcerare şi un echipaj cu o autospecială de stingere.

Echipele de intervenţie au descarcerat o femeie în vârstă de 34 de ani, care a fost predată Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

De asemenea, pasagera din acelaşi autoturism, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea cu elicopterul SMURD.

În evenimentul rutier a fost rănit şi un copil în vârstă de cinci ani, care, de asemenea, a fost dus la spital, starea sa fiind stabilă. 

Cele trei persoane rănite erau în acelaşi autoturism, înmatriculat în Ucraina. ISU Tulcea a precizat că victimele sunt cetăţeni ucraineni. 

De asemenea, un bărbat de 25 de ani, aflat în al doilea autoturism, şi pasagerul din această maşină au fost duşi la spital, starea lor fiind stabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rusia pune condiţii ca să deschidă coridoare pentru navele...

Rusia este pregătită să ofere un coridor umanitar pentru...

ȘTIRI GdS