14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu la o hală de cauciucuri din Dej

Incendiu la o hală de cauciucuri din Dej

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la hala unei companii care produce cauciucuri, în oraşul Dej, din judeţul Cluj, o parte din structură prăbuşindu-se şi existând riscul unei prăbuşiri totale. Sunt degajări mari de fum, localnicii din Dej şi din împrejurimi fiind avertizaţi prin mesaj Ro-Alert, după cum scrie News.ro.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej, 1 Cluj-Napoca şi Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producţia de cauciucuri.

„În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violenţă. La faţa locului au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări şi un echipaj SMURD.

Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detaşamentului Beclean a ISU Bistriţa Năsăud şi două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la faţa locului şi un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical”, a transmis ISU Cluj. 

Operaţiunile de stingere desfăşurate la faţa locului sunt solicitante pentru forţele de intervenţie, având în vedere că pereţii halei şi acoperişul prezentau pericol de prăbuşire. Ulterior, o parte din structura halei s-a prăbuşit şi există pericol de prăbuşire totală.

Pompierii intervin pentru limitarea propagării flăcărilor şi pentru împiedicarea extinderii acestora la o hală situată în apropierea acesteia.

A fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert către terminalele mobile din municipiul Dej şi localităţile limitrofe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS