9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a murit într-un incendiu izbucnit de la o butelie

Un bărbat a murit într-un incendiu izbucnit de la o butelie

Un bărbat, de 73 de ani, din judeţul Galaţi a fost găsit carbonizat în propria locuinţă în urma unui incendiu izbucnit de la o butelie, informează, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pompierii au avut o intervenţie de urgenţă în localitatea Vlădeşti, unde a fost anunţat, prin apel la 112, un incendiu la o locuinţă.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat şi cu violenţă la nivelul întregii case.

După lichidarea incendiului, a fost găsit trupul unui bărbat de 73 de ani, care era carbonizat.

Bărbatul, proprietarul imobilului, a încercat să schimbe o butelie, moment în care a izbucnit incendiul, iar acesta nu a mai reuşit să iasă din imobil.

Soţia bărbatului a reuşit să se autoevacueze, primind îngrijiri medicale de la echipajul SMURD prezent la faţa locului. Deşi prezenta arsuri minore la nivelul membrelor superioare, femeia a refuzat transportul la spital.

La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului manevrarea incorectă a unei butelii GPL.

La faţa locului au intervenit zece subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD B2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS