19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFost manager de top al Lukoil, mort după ce a fost tratat de un șaman

Fost manager de top al Lukoil, mort după ce a fost tratat de un șaman

Alexander Subbotin, unul din foștii manageri de top ai companiei Lukoil, a murit în circumstanțe misterioase. Este ultimul dintre afaceriștii ruși care și-au găsit sfârșitul în ultima perioadă, de la începutul acestui an.

Subottin a murit după o ședință cu un șaman local și soția acestuia, pe care îi vizitase pentru tratarea unor afecțiuni. Șamanul Magua și soția lui l-au primit în locuința acestora din localitatea Mytishchi, pentru a-l trata cu broaște râioase veninoase, relatează The Moscow Times.

„Tratamentul”, care ar fi fost destinat combaterii mahmurelii, consta în crestarea pielii până la sânge și tamponarea rănii cu veninul broaștei. „Pacientul” ar fi trebuit să vomite, dar apoi să se simtă mai bine. În schimb, a făcut convulsii și hipercardie și a murit, arată sursa citată.

Alexander Subbotin, manager de top al companiei Lukoil , îl frecventa pe șaman de mai multă vreme, dar ultima ședință s-a dovedit fatală. Ritmul cardiac i s-a întețit, dar șamanul nu a vrut să cheme ambulanța, ci l-a tratat cu Corvalol, un medicament indicat în hipertensiunea arterială.

L-a băgat în pat în subsolul locuinței, unde a și decedat, de altfel. Polițiștilor le-a spus că este un prieten, arată sursa citată. Cercetările continuă.

Alexander Subbotin a fost membru al consiliului de administrație al LLC Trading House Lukoil. După ce a lucrat la Lukoil, Alexander Subbotin a devenit proprietarul noii Companii de Transport (NTC).

În ultimele luni, mai mulți oficiali au murit în circumstanțe ciudate, unii dintre ei au fost uciși împreună cu familiile lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS