21.6 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat care și-a agresat fiul până l-a lăsat fără picioare, bătut de colegii de celulă

Bărbat care și-a agresat fiul până l-a lăsat fără picioare, bătut de colegii de celulă

Un bărbat care și-a bătut atât de rău fiul încât medicii au fost nevoiți să-i amputeze picioarele, a fost bătut, la rândul său, cu bestialitate de deținuți din închisoarea în care era, care aflaseră pentru ce a fost închis.

Tatăl agresor – Anthony Smith – a fost ținut ostatic în celula lui și a fost bătut timp de două ore de doi deținuți, cu conserve de ton puse în șosete. În urma incidentului, petrecut într-o închisoare din Kent, Marea Britanie, Smith a rămas fără 12 dinți, potrivit The Independent.

Anthony Smith a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Anthony Smith a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce el și iubita lui, Jody Simpson, și-au abuzat fiul – Tony Hudgell – pe când acesta avea doar patru luni, în 2014.

Tony, acum în vârstă de 7 ani, a suferit răni grave

Tony, acum în vârstă de 7 ani, a suferit răni grave, iar chirurgii au fost nevoiți să-i amputeze ambele picioare de la genunchi.

A învățat să meargă pe picioare protetice și, în timpul lockdown-ului, a strâns peste 1,5 milioane de lire sterline pentru Serviciul Naţional de Sănătate și spitalul care i-a salvat viața.

Împreună cu mama adoptivă, Paula Hudgell, a început o campanie care a dus la o modificare legislativă – Legea lui Tony – potrivit căreia agresorii pot fi condamnați pe viață.

Anthony Smith, bătut în închisoare de deținuți oripilați de fapta lui

Anthony Smith a fost bătut în închisoare de deținuți oripilați de fapta lui. Cei doi bătăuși l-au legat de pat și au început să-l lovească cu conservele puse în șosete, strigându-i că ar trebui să rămână și el fără picioare. Un prizonier i-a auzit strigând: „Ar trebui să i se taie picioarele”. Acum, judecătorul a decis ca pedepsele celor doi bărbați care l-au bătut pe Smith să fie majorate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS