14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer băut, reţinut după ce a distrus 56 de maşini parcate

Şofer băut, reţinut după ce a distrus 56 de maşini parcate

Un braşovean, de 44 de ani, a fost reţinut de poliţie după ce, duminică dimineaţă, aflat sub influenţa alcoolului, a provocat distrugeri unui număr de 56 de maşini parcate pe mai multe străzi din municipiul Braşov, informează Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, duminică dimineaţă, printr-un apel la 112, a fost sesizat faptul că un bărbat ar provoca distrugeri mai multor autovehicule situate pe strada Zizinului din municipiul Braşov.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că bărbatul, s-ar fi deplasat pe raza mai multor străzi din municipiul Braşov, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat distrugeri la nivelul a 56 de autovehicule, parcate pe traseul parcurs”, a informat, luni, IPJ Braşov.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. El este cercetat pentru distrugere în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS