10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie înjunghiată mortal în parc de concubinul gelos

Femeie înjunghiată mortal în parc de concubinul gelos

O femeie şi un bărbat au fost înjunghiaţi vineri seară în parcul central din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin. Femeia de 35 de ani a murit la spital, bărbatul a fost rănit uşor. Suspectat de comiterea faptei este concubinul femeii, un bărbat de 31 de ani, care a fost prins de poliţişti după ce au institut filtre, informează News.ro. 

”La data de 29 aprilie 2022, ora 21.10, poliţiştii din Caraş-Severin au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost lovite de un bărbat, care ulterior a părăsit locul faptei. 

Femeia, de 35 de ani, din Oraviţa, a fost preluată de ambulanţă, în stare gravă şi, ulterior, a decedat. În urma loviturilor, bărbatul a fost rănit uşor”, a transmis IPJ Caraş- Severin. 

Surse din anchetă au precizat că cele două persoane au fost înjunghiate. Fapta s-a produs în parcul central din Oraviţa, aflat chiar în faţa primăriei.

Se pare că femeia a fost atacată de concubinul său, un tânăr de 31 de ani, care a fugit de la faţa locului.

După aproximativ două ore, criminalul a fost prins într-un bar din oraş. El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.

Femeia era divorţată, iar în ultima perioadă s-ar fi certat des cu bărbatul şi chiar l-a ameninţat cu despărţirea.

Potrivit presei locale, în urmă cu zece ani, sora mai mică a criminalului a fost victima unei crime îngrozitoare, care a şocat întreaga comunitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS