22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a jefuit o femeie în capela unui spital

Un bărbat a jefuit o femeie în capela unui spital

Un hoţ fără frică de Dumnezeu a dat lovitura chiar în capela Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara. Tânărul a fost filmat de camerele de supraveghere din capelă în timp ce fură banii şi telefonul din geanta unei femei. Preotul a făcut apel la cei care îl recunosc să ajute la găsirea lui, informează Observatornews

Totul s-a întâmplat în biserica din curtea Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Femeia păgubită intrase acolo pentru a se ruga, iar preţ de câteva clipe şi-a lăsat geanta nesupravegheată, agăţată de spătarul unei bănci.

Bărbatul s-a închinat înainte şi după furt

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că în lăcaşul de cult intră şi un tânăr care prima dată s-a închinat pios în faţa unei icoane, după care a mers la geanta femeii. A scotocit în ea şi a luat portofelul cu bani, actele, dar şi un telefon mobil, după care s-a închinat, din nou, în faţa icoanei, iar mai apoi a ieşit din biserică.

Imaginile au fost făcute publice chiar de preotul bisericii respective, în speranţa că cineva îl va recunoaşte pe hoţ. Femeia a depus şi o plângere la poliţie, dar tânărul încă nu a fost identificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS