8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil lovit de tramvai, în centrul Craiovei

Copil lovit de tramvai, în centrul Craiovei

UPDATE: Starea copilului accidentat este bună, a precizat, pentru GdS, conducerea Spitalului de Urgenţă din Craiova. Deşi acesta prezintă mai multe contuzii, este conştient şi stabil, iar după finalizarea investigaţiilor va fi, cel mai probabil, externat.

Un copil de 10 ani a fost rănit în urma unui accident produs în această diminaţă, la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Fraţii Goleşti din Craiova. Potrivit oamenilor legii, copilul a fost lovit de un tramvai.

Poliţiştii doljeni au precizat că minorul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova.

„La data de 28 aprilie, ora 10.15, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în apropierea intersecţiei străzilor Calea Bucureşti cu Fraţii Goleşti, din municipiului Craiova, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment a fost implicat un tramvai ce se afla în mişcare şi un minor în vârstă de 10 ani, din municipiul Craiova, în calitate de pieton. În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, au precizat oamenii legii.

Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS