10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei persoane rănite după ce un microbuz a lovit o casă pe DN 14

Trei persoane rănite după ce un microbuz a lovit o casă pe DN 14

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaş, marţi, după ce microbuzul în care se aflau a lovit o casă pe DN 14, în localitatea Brateiu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Ceilalţi trei pasageri din microbuz au refuzat transportul la spital.

„Din primele cercetări efectuate rezultă faptul că şoferul unui microbuz condus spre Mediaş a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile pe partea stângă a direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un imobil. Este vorba despre un microbuz mixt, capacitate 5+1 plus marfă, în care se aflau 5 pasageri, adulţi şi conducătorul auto, toţi 6 din judeţul Harghita.

Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, şi doi pasageri, de 25, respectiv 31 de ani, au fost transportaţi la spital, conştienţi. În continuare, se fac cercetări în vederea stabilirii cauzei şi circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul. În zonă se circulă îngreunat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, conform Agerpres.

Un bărbat de 41 ani a suferit un traumatism cranian acut închis

Un bărbat de 41 ani a suferit un traumatism cranian acut închis şi mai multe escoriaţii, alt bărbat de 24 de ani şi-a rupt o mână şi un bărbat de 31 de ani din microbuz are o suspiciune de fractură, potrivit celor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sibiu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS