19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat reţinut după ce şi-a înjunghiat mortal prietenul în gât

Bărbat reţinut după ce şi-a înjunghiat mortal prietenul în gât

Un bărbat din judeţul Sibiu a fost reţinut şi este cercetat pentru omor, fiind bănuit că şi-a înjunghiat un prieten de mai multe ori în zona gâtului. Fapta s-a petrecut în casa agresorului care a şi sunat la 112 să anunţe că are o persoană decedată în casă, dar susţinea că nu a fost la domiciliu în momentul incidentului, informează News.ro.

”La data de 25.04.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmare unui apel la SNUAU 112, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Au băut împreună, apoi s-au certat

Sursa citată a precizat că, în intervalul 20-22 aprilie 2022, însă cel mai probabil în data de 22.04.2022, victima (bărbat în vârstă de 53 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu) s-a deplasat la domiciliul inculpatului din municipiul Sibiu (bărbat în vârstă de 61 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu), unde cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice. 

”Între aceştia a apărut un conflict spontan, inculpatul declarând că a fost împins de către victimă, apoi a luat un cuţit de pe masă şi a tăiat victima de mai multe ori în zona gâtului şi a feţei, decesul victimei intervenind la scurt timp.

Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu  din data de 25.04.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, au transmis procurorii.  

Potrivit acestora, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile. 

Surse din anchetă au precizat că agresorul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că prietenul său este decedat în casă. Suspectul a susţinut, însă, că nu ştie ce s-a întâmplat, întrucât a plecat la pescuit şi când a revenit bărbatul era mort.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS