14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu doi morți pe DN 1, între Sibiu și Brașov

Accident cu doi morți pe DN 1, între Sibiu și Brașov

Un accident rutier a avut loc, luni, între localităţile Ucea şi Arpasu, pe DN 1, la limita între Sibiu şi Braşov, între două autoturisme. Două persoane au rămas încarcerate au fost resuscitate, însă au decedat în urma accidentului. Este vorba despre o femeie de 53 de ani şi de un bărbat de 20 de ani, informează News.ro.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 1 Braşov-Sibiu, la kilometrul 261, în apropierea localităţii Ucea, la limita dintre judeţele Braşov şi Sibiu. 

În accident au fost implicate două autovehicule, unul dintre ele fiind răsturnat pe carosabil.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Braşov, un echipaj cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi doua echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. 

Cele două victime ale accidentului au fost descarcerate, erau în stop cardio-respirator şi li s-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate de către personalul medical, a transmis ISU Braşov. 

Este vorba despre o femeie de 53 de ani şi un bărbat de 20 de ani. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS