11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRazie de amploare pe șoselele din Dolj. 15 permise reținute în câteva ore

Razie de amploare pe șoselele din Dolj. 15 permise reținute în câteva ore

Polițiștii au ieșit, vineri, pe șoselele din județil Dolj, vizați fiind șoferi care au băut înainte de a se urca la volan și cei care depășesc viteza legală. Potrivit oamenilor legii, în numai câteva ore au fost reținute 15 permise de conducere și au fost aplicate amenzi în valoare totală de oeste 20.000 de lei.

Reprezentanții IPJ Dolj spun că acțiunea a durat numai patru ore. De ajuns însă pentru a depista zeci de șoferi care circulau cu viteză peste limita legală.

”La data de 22 aprilie, în intervalul orar 16.00-20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat pe principalele drumuri din județ pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 230 de persoane, fiind controlate și 132 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.280 de lei. Dintre acestea, 51 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimul legal de viteză, 4 pentru depășiri neregulamentare și 38 pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare”, au explicat oamenii legii.

Polițiștii au dat ca exemplu o tânără de 23 de ani, din Craiova, care a fost depistată cunducând cu cu viteza de 119 km/h pe strada Henry Ford. Șoferița a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS