7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrinși la braconat, cu cinci câini de vânătoare

Prinși la braconat, cu cinci câini de vânătoare

Trei tineri din Unirea sunt acuzați de comiterea infracțiunii de braconaj, după ce au fost depistați de polițiști pe un fond de vânătoare din apropierea localității Orodel. Oamenii legii au confiscați cei cinci câini rasa ogar, găsiți în mașina suspecților.

Potyrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc în noaptea de 22 spre 23 aprilie.

”În noaptea de 22/23 aprilie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de braconaj cinegetic, pe raza localității Orodel.

Astfel, în jurul orei 02.30, în extravilanul comunei Orodel, pe fondul de vânătoare Geblești, au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toți din comuna Unirea, într-un autoturism, în timp ce luminau câmpul cu un proiector.

În urma controlului autoturismului au fost găsiţi cinci câini din rasa ogar, o lanternă tip proiector şi mai multe obiecte din fier destinate a înţepa cauciucurile autoturismelor”, au precizat polițiștii doljeni.

Aceștia din urmă mai spun că cei cinci câini au fost lăsaţi în custodia reprezentanţilor AVPS Lunca Dunării Unirea, iar autoturismul şi bunurile găsite au fost confiscate. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de braconaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS