8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAtac armat în Washington. Atacatorul s-a sinucis

Atac armat în Washington. Atacatorul s-a sinucis

Un bărbat s-a sinucis vineri când era pe punctul de a fi arestat, după ce a rănit prin împuşcare patru persoane şi a declanşat o desfăşurare spectaculoasă de forţe de securitate într-un cartier rezidenţial din Washington, a anunţat poliţia, relatează Hotnews.

Patru persoane, între care o fetiţă de 12 ani, au fost răniţi vineri după-amiază de focuri de armă în cartierul Connecticut Avenue-Van ness, în nord-vestul capitalei americane, unde se află numeroase ambasade şi şcoli.

Trei răniţi, transportaţi la spital, se află într-o stare stabilă. Cea de a patra victimă, în vârstă de circa 60 de ani, a primit îngrijiri la faţa locului.

„Suspectul despre care credem că este responsabil pentru atac a murit”, a declarat şeful poliţiei din Washington, Robert Contee, vineri seară, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit lui, Raymond Spencer, în vârstă de 23 de ani, s-a sinucis când poliţia a descins în apartamentul său, unde anchetatorii au găsit un „dispozitiv pentru un lunetist cu un trepied”, cel puţin şase arme de foc – între care puşti asalt şi cu lunetă – şi „foarte multe elemente de muniţie”.

Mobilul atacatorului rămâne necunoscut, dar „evident intenţia sa era de a ucide şi de a răni membri ai comunităţii noastre”, a adăugat şeful poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS