17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrafic aglomerat pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Breaza și Comarnic

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Breaza și Comarnic

​​Poliţiştii anunţă că, astăzi, traficul este aglomerat pe DN1, sensul de urcare spre Valea Prahovei şi că se circulă în coloană între Breaza şi Comarnic şi la Buşteni, propunând rute alternative.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că vineri, la ora 11:30, se înregistrau valori ridicate de trafic pe DN1 Ploieşti-Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localităţile Breaza şi Comarnic. De asemenea, aglomeraţie este şi pe raza staţiunii Buşteni, pe ambele sensuri de deplasare.

Pentru DN 1 Bucureşti – Ploieşti – Braşov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– Bucureşti – Autostrada A3 – Ploieşti – Cheia – DN 1A Braşov;

– Bucureşti – A1 – Piteşti – Câmpulung – DN 73 Râşnov;

– Bucureşti – DN 71 – Târgovişte – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râşnov;

– Bucureşti – Târgovişte – DN 71 Sinaia.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanţa de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, transmit poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS