27.9 C
Craiova
marți, 28 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăEvenimentO femeie a făcut infarct și a murit în urma unui incendiu care i-a distrus gospodăria

O femeie a făcut infarct și a murit în urma unui incendiu care i-a distrus gospodăria

O femeie de 68 de ani, proaspăt externată din spital după ce a avut probleme cu inima a făcut infarct atunci când și-a văzut gospodăria mistuită de flăcări, informează Monitorul de Suceava.

Un incendiu de mari proporții a izbucnit joi după-amiază în comuna Burla, județul Suceava, focul extinzându-se de la o construcție la alta.

Patru femei au acuzat stări de rău și de panică

Nu au existat victime în urma incendiului, însă patru femei au acuzat stări de rău și de panică. O femeie în vârstă de 68 de ani, din una dintre gospodăriile afectate de foc, a intrat în stop cardio-respirator. Personalul medical a încercat manevre de resuscitare, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

Două șuri, un magazin și o casă, de pe proprietatea a trei familii, au fost distruse, a transmis primarul din Burla, Viorel Pintiliuc.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, ai Gărzii de Intervenție Siret și cei ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Volovăț, Voitinel, Milisăuți, Horodnic de Sus și Frătăuții Noi cu 11 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS